Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók

Epson WorkForce Aculaser M8100 A3

nagy teljesítményű fekete - fehér lézernyomtató sorozat

Workforce AL-M8100DN műszaki adatlap


Workforce AL-M8100DTN műszaki adatlap

 


A gyors, rugalmas, kiváló minőségű nyomtatás és könnyű irodai integráció ideálissá teszi ezt a nyomtatót olyan elfoglalt munkacsoportok számára, akik megbízható teljesítményt igényelnek a nagy forgalmú irodában végzett munkához.


Rugalmas és hatékony
Az AL-M8100DN nyomtató sebessége egyoldalas módban 40 lap/perc, kétoldalas* módban 28 lap/perc, az első oldal nyomtatási ideje pedig 9 másodperc*, így ideális az elfoglalt munkacsoportok számára. Standard papírkapacitása 600 lap, de ez opcionálisan 2600 lapra bővíthető további kazettákkal. A még nagyobb rugalmasság érdekében dokumentumok nyomtathatók iPadről, iPhone-ról, táblagépről, okostelefonról vagy számítógépről az Email Print for Enterprise kompatibilitásnak** köszönhetően.

Könnyű integráció és megbízható teljesítmény munkacsoportban

Az AL-M8100DN beépíthető komplex IT-környezetekbe az Adobe PS3 and PCL6 kompatibilitásnak, valamint az IPv6 és az IPSec védelem támogatásának köszönhetően. A munkacsoportok közötti megosztás könnyű a beépített Gigabit Ethernet-kapcsolat segítségével. A nyomtató terhelhetősége 220 000*** oldal, festékkazetta-kapacitása 21 700 oldal**** , azaz hosszabb idő telik el a festékkazetta-cserék között.

Kiváló minőségű nyomtatás

Az 1200 dpi felbontásnak köszönhetően a nyomtatási minőség kiváló a nagyobb és kisebb nyomtatási feladatok esetén is, a nyomtatási sebesség pedig igen nagy.

Nyomathordozó-méretek és -típusok széles választéka

Nyomtatás sokféle papírméretre, többek között: A3, A4, A5, A6, B4, B5, LT, HLT, LGL, GLT, GLG, EXE, F4, B és Long típus (297 x 900 mm). Az AL-M8100DN sokféle nyomathordozó-típussal kompatibilis, többek között: normál papír, újrahasznosított papír, finom minőségű papír, vastag papír, borítékok, címkék, kartonok és sok minden más.


* Az ISO/IEC 24734 követelményei szerint meghatározva, az átlagos ESAT/FSOT értékeket jelezve az Office Category teszt alapján alapértelmezett egyoldalas/kétoldalas nyomtatás esetén. További információkért látogasson el a www.epson.eu/testing weboldalra

**  További információkért látogasson el a www.epson.eu/epe weboldalra.

*** A havonta kinyomtatható oldalak maximális száma a nyomtató teljesítményétől függően, beleértve a névleges ISO nyomtatási sebességeket és papírkezelési funkciókat.

**** A hozzávetőleges oldalkapacitás az ISO/IEC 19752/19798 szabványon alapul. További információkért látogasson el a www.epson.eu/pageyield weboldalra.