Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
  

Epson WorkForce Aculaser C500

nagy teljesítményű színes lézernyomtató sorozat

 műszaki adatlap

 


A WorkForce AL-C500DN lézernyomtatóval a rendkívül széles színtérnek köszönhetően a legkiválóbb színes lézernyomatok készíthetők. Ezzel a kedvező árú nyomtatóval a vállalatok professzionális színvonalú marketinganyagokat, illetve kiváló minőségű színes dokumentumokat készíthetnek házon belül, könnyen és alacsony költségekkel.


Kiváló minőségű nyomtatás
4800 RiT és több képernyős nyomtatási technológia
Gyors és megbízható
45 lap/perc, kétoldalas nyomtatás, 120 000 oldal
Igény szerinti nyomtatás
Igényes marketinganyagok nyomtatása házon belül
Problémamentes munka
Nyomtatási feladatrendező, univerzális driver

A 4,800 Felbontásnövelő technológia (RiT) ötvözve az Epson egyedi, többképernyős nyomtatási technológiájával biztosítja, hogy a WorkForce AL-C500DN nyomtatóval szemkápráztató marketinganyagokat és éles, kristálytiszta irodai dokumentumokat lehessen nyomtatni.

Az WorkForce AL-C500DHN nyomtató 45 oldal/perc színes és monokróm nyomtatási sebességet biztosít nagy kapacitású festékkazettákkal*, nagy papírkapacitással**és 120 000 oldalas terhelhetőséggel. Még a legnagyobb teljesítményt igénylő nyomtatási feladatok is probléma nélkül végezhetők el a rugalmas nyomathordozó-kezeléssel, a Print Job Arranger megoldással és az opcionális tűzővel/laprendezővel.***

A rugalmas és költséghatékony WorkForce AL-C500DN ideális olyan vállalatok számára, akik aktuális marketinganyagaikat igény szerint akarják nyomtatni. A dokumentumok és marketinganyagok, például brosúrák és szórólapok házon belüli nyomtatásával elkerülhető a túl nagy mennyiségben történő gyártás, illetve az elavult anyagok felhalmozódása. Ennek eredményeképpen a megtérülési mutatók pozitívabbak lesznek, és a vállalatok tárolóhelyet és időt takaríthatnak meg.

* 300 oldal fekete-fehér módban, 13 700 oldal CMY módban

** lapos papírkapacitás, max. 2900 lap az opcionális papírkazettával

*** Max. 1000 lap