Kezdő oldal MARKER INFORMATIKA KFT.
 
Információ: (+361) 459-6070
Szaküzletünkben bankkártyával is fizethet!

Lézernyomtatók, fénymásolók
Szkennerek, lapolvasók, projektorok és kiegészítőik
Tintasugaras nyomtatók, fotónyomtatók, nagyformátumú nyomtatók
Tintapatronok, lézertonerek minden nyomtatótípushoz
  Epson Aculaser C9300 színes, A3-as csúcskategóriás lézernyomtató sorozat

letölthető műszaki adatlap


A csúcskategóriás, színes A3-as lézernyomtató sorozat kategóriájának legjobb nyomtatási minőségét kínálja, és alacsony fenntartási költséget biztosít. 

A C9300N sorozat olyan vállalkozások, közepes és nagy méretű munkacsoportok számára lehet vonzó választás, akiknek első osztályú, akár A3-as méretű, professzionális minőségű nyomatokra van szükségük.

Új technológia:
a sorozat készülékeinek új Epson Advanced Amplitude Modulation (AAM) rácsképzési technológiája elemzi a festékpontok elhelyezését és kontúros, éles képeket készít.

Kiváló minőségű eredmény:
az Epson AcuLaser Colour-RITech felbontásnövelő technológiája eltávolítja a szöveg egyenetlen széleit, és tiszta, éles tónusokat biztosít diagramok, képek és akár CAD-ábrák nyomtatásához is.

Alacsony fenntartási költség:
a sorozat készülékei színes módban az Epson lézeres nyomtatók legalacsonyabb lapköltségét biztosítják. A választható lapfordító egységgel a papírfogyasztás 50%-ra csökkenthető, az ENERGY STAR-minősítésű csökkentett áramfogyasztás pedig igazán lacsony fenntartási költséget szavatol.

Üzleti igényekre tervezve:
a sorozat készülékei kis helyigénnyel rendelkeznek, és akár A3-as méretű színes nyomtatásra is képesek. Az akár 30 lap/perc A4-es méretű fekete-fehér és színes nyomtatási sebesség hozzájárul a hatékonyság növeléséhez, a maximum 2055 lapos papírkapacitás pedig a papírújratöltésnél jelent időmegtakarítást. A Gigabit Ethernet és az IPSec, IPv6 és SSL protokollal rendelkező PDL-támogatás egyszerűvé teszi a készülékek komplex IT-környezetekbe való integrációját.

Nagy munkabírás:
a sorozat készülékei akár 100 000 oldalas terhelhetőséggel rendelkeznek, ezért a vállalkozások biztosak lehetnek abban, hogy megéri az Epson családba befektetniük.

A sorozatban megtalálható készülékek:

AL-C9300N (hálózat)
AL-C9300DN (lapfordító és hálózat)
AL-C9300TN (papírtálca és hálózat)
AL-C9300DTN (lapfordító, papírtálca és hálózat)
AL-C9300D2TN (lapfordító, 2 db papírtálca és hálózat)
AL-C9300D3TNC (lapfordító, 3 db papírtálca, állvány és hálózat)